Pazartesi hesaplara geçmesi için bugün gönderilmesi gerekmiyor mu? Benim hala beklemede kısmı siyah olarak yazıyor, maviye dönmedi. Bu gidişle salıya sarkacak ve 21-26 kuralı ilk defa delinmiş olacak galiba.
Er7 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar Merhaba;

Bu ay bir çok arkadaşımızın kazancı yattı Allah bin bereket versin!

Ancak bu ay kazancı ödeme eşiğini geçmiş herhangi bir kural ihlali olmayan ve reklam gösterimi devam eden arkadaşların ödeme bekletme vermediği halde paraları yatmamış durumda.

Ödeme penceresine baktıkların da otomatik ödeme beklemede yazıyor, üstelik bir çoğuda ödemeniz yapıldı maili almamış durumda.

Yabancı ve Türkçe forumlar da bunun ile ilgili açılmış yüzlerce konu var.

R10 Ailesi olarak bizlerden de böyle problem yaşayan arkadaşlar varsa.

Adsense/Admob Temsilcisi;

"Ödemeler 21-26 sı arası yapıldığından EFT emriniz 21'i itabarı ile verilmiş. EFT nin hesabınıza geçme süreci 3-5 iş günüdür. Bu durum bankalar arası mutabakatla olduğundan, provizyon bekleniyor olabilir. Ve bu süreci AdSense göz önünde bulundurduğu için kural olarak kullanıcılara 21-26 sı arası ödemeleriniz yapılır şeklinde madde koymuştur. Şu durumda herhangi olumsuz bir gecikme görünmüyor. " diyor.

Yine bazı forumlar da Amerika'da 21.de şükran günü olduğu için bankaların kapalı olduğu. Bu sorunu yaşayan arkadaşların en geç pazartesi paralarının hesaba geçeceği söyleniyor.

Böyle bir sorun yaşayan arkadaşlar varsa eğer bu konu onlar için açıklama açısından açılmıştır.

Hayırlı Cumalar/Bol kazançlar