Noventa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam https://www.trendyol.com/zara mesela bu sayfa yıllardır böyle ve ben hiçbir zaman zara sattığını görmedim trendyolun. direkt orada çalışan kişiye de sordum yine aynı yanıtı aldım.
Bu tarz bilgiler, özellikle yalan bilgiler markayı karalamaya yönelik olduğu için dikkatli olmak lazım.
Hatta ben orada çalışan kişiye bu konu linkini vermeyi düşünüyorum, cidden replika ise gerekli işlemler yapılsın; değilse de alenen suçlamalardan dolayı gerekli işlemler yapılsın diye.

Tredyolu savunmuyorum ama yazılanlarda gerçeklik payının olmadığı, yalan olan bilgiler direkt olarak marka değerini zedelemeye yönelik ve bunlar kanunen suçtur.

ZARA ile aralarında bir dava varsa da o davanın sebebi replika vs. değil Trendyol Milla 'dır bana kalırsa. Çünkü bu butik ile zaranın modellerini kıyaslarsanız benzer ürünler görebilirsiniz. Bir dava, bir sürtüşme varsa sebebi budur; zara etiketi ile ürün satmak değildir bilginiz olsun. O dediğiniz yetkili de güzelinden sallamış size.
bundan yaklaşık 2-3 yıl önceki mevzu hocam ve zara ürünleri satarken gördüğümü gayet hatırlıyorum. daha önce inditex grubuna tedarik sağlayan bi firmada yaklaşık 4 sene çalıştığım için firmanın ne kadar titizlikle iş yaptıklarını biliyorum. toplantı sonrası ayak üstü sohbet ederken trendyol da gördüğüm ürünleri bu kadar düşük fiyata nasıl satabildiklerini sordum ve 'onların bizden sağlanan ürün olmadığını ve dava sürecinin devam ettiğini'' söyledi. buradaki bilgi ne kadar doğru veya ne kadar yanlış bilmiyorum. kimsenin üstüne leke atmak yada zedelemek değil amacım sohbet sırasında geçenleri aktarıyorum.