Merhaba Arkadaşlar;
Yaprak sitelere sipariş formu üretebilecek, farklı bütün sitelerin siparişlerini bir araya toplayacak tek bir yerden yönetilebilecek bir script arıyorum yada yazdırmak istiyorum.
Detay vermek gerekirse aşağıda açıklıyorum.
- Sistem, basit hızlı ve şık olması gerekiyor. 4-5 kategoride toparlarsak 1- Sipariş işlemleri, 2- kargo işlemleri 3- site Ürün işlemleri , 4- istatistik
- Sipariş işemlerinde, gelen siparişleri toplu excele aktarabilme özelliği şart, sipariş arama, daha önce aynı numara veya isim soy isim sipariş vermişse uyarı, yeni, onaylandı, iptal, iade, kargolandı vs standart işlemler, manuel sipariş oluşturabilme. SMS entegrasyonu. (Kısa geçiyorum).
- Kargo işlemlerinde, kargoya verilen siparişler, verilecekler vs..yene excele aktarabilme vs... kargo entegrasyonu, sorunlu kargo vs.. SMS entegrasyonu.
- Ürün ve site işlemlerinde ise, istediğim sitemi ve istediğim ürünleri ekleyerek o site ve ürüne sipariş formu üretecek, sipariş sonunda belirtttiğim url ye yönlenecek, sipariş formu görselliği güzel olacak, örnekler gösterebilirim. Ürün resimli sipariş formları oluyor onlar gibi.
- İstatistiği anlatmaya gerek yok diye düşünüyorum. Bu işe hakim daha önceden bu tür yazılım yapmış insanlar konuya gayet hakimdir diye düşünüyorum.
* Arkadaşlar; özellikle elinde böyle bir sistemi olan var ise, demo adresini P.M atsınlar.
* Sıfırdan yazacak olan arkadaşların ise tecrübeli daha öncesinde, bu bahsettiğim şekilde tecrübesi olan panel yazmış kişiler referans varsa demoları ile birlikte P.M Atsınlar.
* Fiyat, süre vs.. tüm detayları P.M bekliyorum. Lütfen; Deneyimsiz, tecrübesiz kişiler mesaj atmasınlar. İşini düzgün yapan kişileri bekliyorum.
* Ödemeye gelince kapora atarım, İş tamam bitti dediğim de, ödemenin kalanını gönderir, sistemi kendime alırım. Ayrıca, malum yazılımlarda illaki hatalar, illaki eksiklikler çıkıyor. Parayı verdikten sonra ilgilenmemezlik vs.. olacaksa destek vermeyecekseniz yene P.M atmayınız.
İyi günler herkese.