Birbiri ile çok çelişkili konuşuyorsunuz. Vicdanları yok mu, niye tazminatımı vermiyorlar; niye heyet raporu istiyorlar diyorsunuz. Birkaç mesaj sonra da "bunlar kurumsal firma önüme 3 avukat dayarlar" diyorsunuz.

Olay burada zaten. Kurumsal, belli kuralları, belli prensipleri olan şirket; sizin keyfinize göre veya oradaki müdürün keyfine göre hareket etmez.

Konuda elli kere söylendiği üzere gidersiniz meslek hastalıkları hastanesine; gerekli işlemleri yaparsınız. Ona göre sonuç çıkar ki yukarıda da belirtilmiş; hastalığınız ne zaman kendini gösteriyorsa o zamanlarda çalışamaz gibisinden bir sonuç çıkar ve şirket sizi bu süreçte çalıştıramaz, zorlayamaz. Zorlarsa yapmazsınız, kovarsa tazminatınızı alırsınız.

Bu olay defalarca size anlatılmasına rağmen "vay benim raporum var, vay ben 10 kere hastaneye gittim çözüm olmadı" demeniz çok saçma. Geçmiş olsun, Allah şifa versin, inşallah düzelir sağlık sorununuz FAKAT eğer siz işiniz ile ilgili bir çözüm istiyorsanız kendi bildiğinizi okumayı bırakın artık. Olmamış işte, bir şey yapamıyorsunuz o sağlık raporları ile; gidin laf atacağınız kadar bana fikir vermeyecekseniz yazmayın diyeceğiniz kadar fikir verenlerin dediklerini uygulayın.