caglarakcam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sitelerinde ZARA etiketiyle sattıkları ürünleri, direkt inditex turkey yetkilisine sordum. mağzada şu kadara satılırken neden bu sitede 3 te 1'i fiyatına? diye. aldığım cevap ''hiçbiri bizim ürünümüz değil tamamiyle replica ve uzun zamandır davalarımız devam ediyor'' demişti. dünya devinin bile çakmasını alenen satabiliyosa varın gersini siz düşünün
Hocam https://www.trendyol.com/zara mesela bu sayfa yıllardır böyle ve ben hiçbir zaman zara sattığını görmedim trendyolun. direkt orada çalışan kişiye de sordum yine aynı yanıtı aldım.
Bu tarz bilgiler, özellikle yalan bilgiler markayı karalamaya yönelik olduğu için dikkatli olmak lazım.
Hatta ben orada çalışan kişiye bu konu linkini vermeyi düşünüyorum, cidden replika ise gerekli işlemler yapılsın; değilse de alenen suçlamalardan dolayı gerekli işlemler yapılsın diye.

Tredyolu savunmuyorum ama yazılanlarda gerçeklik payının olmadığı, yalan olan bilgiler direkt olarak marka değerini zedelemeye yönelik ve bunlar kanunen suçtur.

ZARA ile aralarında bir dava varsa da o davanın sebebi replika vs. değil Trendyol Milla 'dır bana kalırsa. Çünkü bu butik ile zaranın modellerini kıyaslarsanız benzer ürünler görebilirsiniz. Bir dava, bir sürtüşme varsa sebebi budur; zara etiketi ile ürün satmak değildir bilginiz olsun. O dediğiniz yetkili de güzelinden sallamış size.