Ücretsiz paket gerçekten iyi olmuş. Oldukça talep olacağı kanaatindeyim. İşinizde başarılar dilerim.
Teşekkür ederim
Webview Admob yasak diye biliyorum?
Teknik gereksinimler
Google, kaliteli bir kullanıcı deneyimi sunmanıza yardımcı olmak amacıyla, Google reklamlarını görüntüleyen sitelere yönelik bazı teknik özellikler belirlemiştir. Yalnızca bu teknik özellikleri karşılayan sitelerin reklam göstermesine izin verilir. Teknik gereksinimlerin ayrıntılarını öğrenmek için lütfen aşağıdakileri inceleyin:
- Desteklenen dillerin kullanılması
- Google yayıncı ürünleri tüm dilleri desteklemez. Bu programlara katılım başvuruları birincil olarak şu dillerdeki içeriğe sahip siteler için yapılabilir.
- Biçim gereksinimleri
- WebView
- İçerik için AdSense (AFC) ve Ad Exchange (AdX) görüntülü reklamları, tüm WebView teknolojileri üzerinden desteklenmez. Bir WebView üzerinden AFC ve AdX görüntülü reklamları yayınlayarak para kazanmayı amaçlayan uygulama geliştiricileri aşağıdaki desteklenen görüntüleme çerçevelerinden birini kullanmalıdır:
- Android: Chrome Özel Sekmesi
- iOS: SFSafariViewController (yalnızca iOS9 ve iOS10)
- Google AdMob reklamları ve AdX uygulama içi reklamları, Google Mobile Ads SDK'sı kullanımda olduğu ve yayıncı tüm diğer AdSense program politikalarına uyduğu sürece bir WebView'un yanındaki uygulamalarda gösterilebilir.
Böyle bir makale okudum sanki ama izin verilir yazıyor problem yok
Webviewde kullandığınız sayfada adsense reklamı varsa o zaman sıkıntı çıkar diye biliyorum normal şartlarda sitede öyle bir reklam yoksa sıkıntı olmaz diye biliyorum
Mesajım bulunsun hayırlı satışlar
Akşam birka birkac soru soracağım
Teşekkür ederim kolay gelsin
Gerekli bilgileri PM ile iletirseniz sevinirim.
Gerekli şeyler: Bütün paketler için bir adet 512x512 İcon, Uygulama İsmi, Hakkımızda Yazısı (bir kaç cümle olacak). İçerisinde menü olan paketler için 500x280 bir adet kapak fotoğrafı lazım eğer yoksa rastgele bir tane kendim ekleyeceğim.