"Memnun kalmanın" izahı sorunsuz hizmet olsa gerek. Forumda daha önce de bu tür konular açıldı. Bazıları çalıntı kartla alınmıştı, bazıları illegal olarak alınmıştı filan. Sonuç hepsi kilit! hepsi silinme! hepsi emeklerin boşa çıkmasıydı. Kısaca ucuz domain işi genelde sıkıntı.
Tabi bunları yazıyorum ama satıcı arkadaşı tenzih ediyorum. Belki o farklı bir yöntem uyguladı bilemiyorum. Sonuçta hakkına girmemek lazım.
Son olarakta dediğiniz gibi merak webmaster işlerinde iyidir. Ama bu merak insanlara laf sokmaya gelince epeyce başınız ağrır düşman kazanırsınız. Bu forumda yapacağınız en son şey bu olsa gerek, sizin için daha iyi olur.
Laf sokmak olarak algılamanıza üzüldüm açıkcası.
Sadece merak ettim ve sordum. Arkadaşta cevabını vermiş, geri yanıtta vermiyorum. Amacım alay etmek olsaydı yorumlara devam eder kendisiyle burada tartışıyor olurduk.
Forumda yeni değilim ama tavsiyeleriniz için yinede teşekkür ettim.
Gelelim konumuza;
Godaddy ile sağlanan işlerde garanti yok ne yazık ki ancak ben konu sahibiyle çok fazla alan adı ticareti yaptım. En son 15'e kadar sayabildim ondan sonrasını sayamadım.
Herhangi bir sorun çıkmadı şimdiye kadar ama 100 domain alıp 99 tanesinde çıkmaz 1 'inde çıkar ya da 99'unda çıkar 1 'inde çıkmaz.