adamlar işi biliyor çakallıga kaçıyor benim heyet raporu alamayacağımı zaten bildikleri için heyet raporu istiyorlar benden..
Heyet raporu alabilmem için vücudumun 2-3 yerinden sakat olmam gerekiyor yoksa iltihaplı romatizmayla %30-%35 oranında bi iş görmezlik raporu heyet raporu almama engel oluyor çünkü heyet raporu alabilmem için %50 oranını tutturmam gerkeiyor şimdi anladınız umarım olayı madem bu kadar iş sağlığı güvenliği uzmanlarıyla calısıyorsunuz bir yararınız dokunsun bi faydanız dokunsun eleştirmeyin yardımcı olabileceğiniz noktaları söyleyin uygulayalım
Öncelikle bu kabadayılıktan vazgeçin. Benim açıklamalarımın sizin konunuz ile alakası yok sadece 16 yıllık iktidar denildiği için bu işin iktidar ile alakası olmadığını anlatmaya çalıştım. Ayrıca bende zaten bu işi yapıyorum, sizin durumunuzda ki 10dan fazla insanla uğraşıyorum sabahtan akşama. İş yerinden memnun değil, bel fıtığı var, romatizması var tazminat alıp çıkmak istiyor.
Sizin yapmanız gereken şey ise şu olabilir;
- Meslek hastalıkları hastanesine giderek uzun süre çalışamaz, fazla mesai yapamaz ya da ayakta çalışamaz. raporu almanız gerekir. Engel durumu olmadan heyete girip Çalışamaz. raporu alamazsınız. Bahsettiğiniz hastalık işinize engel olmuyor. Uzman hekimin Soğukta ve ayakta çalışamaz. raporu yeterli olacaktır. İş yeri sizi bu şartlara uygun çalıştırmak zorunda kalır. Eğer çalıştırmaz ve işten çıkartırsa mahkeme açarak hakkınızı alırsınız.