YorumTakip adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sizin kadar yüksek meblağlarda olmasa da benim de benzer başarısızlık hikayelerim mevcut. Son dönemlerde r10'u buldum ve buradan birşeyler yapmaya çalışıyorum.
Konuyu takipteyim.
Size de tavsiyem KESİNLİKLE savaşmaktan vazgeçmemeniz.
Ortaklı çalışmayı pek tavsiye etmesem de sizin durumunuz için ortaklı bir çalışma düşünülebilir. Hiç değilse kendinizi yıpratmamış olursunuz. 3 kişinin yapacağı işi tek başıma yapmaktan ben de yoruldum ama malesef hayat bu, birini batırsak bile diğerini açmaktan bıkmamamız lazım
Merhaba hocam aslında işin yoruculuğundan şikayetçi değilim. Daha çok elimi attığım şey kuruyor.

2011 yılında müşteriyi bile görmeden bir çok ürün ihraç ettim kimse benden teminat bile istemedi isteseler bile bankadan teminat mektubunu veriyordum hiç sorun olmuyordu ama artık işler daha farklı bir hal aldı.

Alıcıların çoğu firma adresinin Türkiye,de olduğunu görünce sayfayı kapatıyorlar (yandex metrica dan görebiliyorum). Kapatmayıp teklif isteyenlerde öyle acayip teminatlar istiyorlarki akıl karı değil direk size *********** gözü ile bakıyorlar ve bunların yüzünden sadece zaman kaybediyorum savaşmak gerek başarı savaşmadan olmaz ama yenileceğinizi bildiğiniz bir savaş sadece size zarar verecektir.

dumbleb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok geçmiş olsun hocam , bu yaşadıklarınızı senaryolaştırsanız imdb 8.2 garanti gibi , gerçi sizde bu şans oldukça oda kesin vizyona girmeden korsana düşer. Önce ağızamıydı buruna mı arkadaşlar ?

Besmelesiz gönder al bile yapmıyorum outlook da değişen bir şey yok bir şeyler eksik ama sanırım abdest değil.