Judgement adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar, bilgisayarımda kullandığım Instafly lisansımı bir sunucuya taşımak istiyorum. Sunucu işlerinden anlamadığım için en uygun fiyatlı ve en fazla yardımcı olabilecek sağlayıcı ile çalışmayı tercih edeceğim.

Sunucuya maksimum 2 kullanıcı girişi tanımlanacak. Kullanıcının birisinde aşağı yukarı 10 Instafly hesap çalışacak, diğer kullanıcıda da 5 Instafly hesap vs. çalışacaktır.

Instafly sunucuya kurulumu, hesapların açılıp, iki kullanıcıdan da kullanıma hazır hale getirilmesi ve diğer konularda yardım sağlayacak ve hızlı bir desteği bulunan sağlayıcılar varsa, fiyat teklifleri ile birlikte konu altından yorum yapmalarını rica ediyorum. Teknik özellikleri bilemiyorum, kullanacaklarımı zaten yazdım, lütfen geri dönüşlerinizi şu paket 2 kullanıcı ve maksimum X kadar Instafly açılmasını kaldırır şekilde, anlayacağım dilden geri dönüş sağlarsanız ekstra memnun olurum.

Müsait zamanda geri dönüş sağlayacağım. İlgilenen herkese teşekkürler.

Forumda daha önce çalıştığı firmaları ekleyen ve memnuniyetlerini dile getiren arkadaşlara da Like sorunsuz çalışması benim için önemli, daimi müşterilerimin hesaplarını kasıyorum çünkü. İyi forumlar.
Merhaba,

Sitemiz üzerinden canlı destekten ulaşırsanız detaylı şekilde yardımcı olabiliriz. Sorunsuz instafly için hizmet alan müşterilerimiz mevcuttur.

Saygılarımızla.