Eğer ayda 500 lira sahibindene veremeyecekseniz emlakçılık yapıyorsunuz sayılmaz zaten.
Mesele zaten burada.
Adamlar ayda 500 lira verecek kadar iş yapamayan emlakçıların galerilerin sahibinden de kurumsal üyelik sahibi olmasını istemiyorlar.
Bence haksız sayılmazlar.
Ayda 500 liraya gücü yetmeyen 2-3 emlakçı birleşip ortak bir üyelik altında ilanlarını yayınlayabilir.
Sahibindende çalışan emlakçıların çoğu işlerinin büyük bölümünü sahibinden üzerinden buluyor.
Galericiler de...
O zaman sahibinden senden siteye üyelikı parası değil, yaptığın işe ortaklık parası ister.
Katma değeri kim yaratıyorsa, müşteri kime aitse paradan o daha çok pay hakeder.
Benim diyelim kimyasal madde alan 100 tane müşterim var.
Bana hangi kimya şirketi daha çok maaş verirse onunla çalışırım, çalıştığım firmaya da maaşıma şu kadar zam yap yoksa şu şirkete çalışmaya gidiyorum derim.
Bir işteki en değerli şey, iş networküdür. Sana güvenen müşteri networkün varsa sen hangi firma ile çalışırsan çalış malı senden alırlar.
Çünkü müşteriler bana ait, katma değeri ben yaratıyorum. Daha fazla maaş veren, daha çok imkan veren şirketle çalışırım.
Sizin işinizde de müşteriler sahibinden'e aitse, sahibinden'i r10 gibi forum sitesi olarak göremezsiniz.
Sahibinden gidere elini cebinize daha derine sokacaktır.