Merhaba arkadaşlar bir çok kişi r10 gibi bir yerde üye olmasına rağmen para kazanmıyor.

Belki bir çoğunuz r10 da ne satacağınızı bilmiyorsunuz.? Veya elinizde satışa sunacağınız bir şey yok.

Peki ya bu kadar satışı yapılan mal ve hizmet hepsi varken neden siz bulamıyorsunuz?

Nedeni çok basit aramıyorsunuz. Yada küçük işlerle başlamak istemiyorsunuz.

Peki 1 tllik kazanç ile gerçekten para kazanılır mı?

Evet kazanılır. Şimdi siz kendi gücünüzün farkında değilsiniz. Neden mi ? Makale yazarlığı r10 da hiç bir zaman bitmez tükenmez bir ticareti var. Ve her zamanda makale ticareti olacaktır. Peki 100 kelime en düşük fiyat 1.5 tl yani mesela çok az gibi gözüksede aslında çok güzel paralar kazanabilirsiniz.

Peki neden r10 da para kazanabilirsiniz?

Çünkü r10 türkiyede en çok sanal ticaret yapılan bir yer. Ve siz güven kazandıkça buradan kazanmanız çok daha kolay olacak.

Peki referans nasıl alacaksınız

En basit referans işini doğru yapmaktır. Ben r10 da son 2-3 aydır düzenli şekilde hit satışı yapıyorum. Emin olun r10 da işini yaptığım bir müşteri eğer gerçekten severse bana destek olmak için hem referans oluyor hemde arkadaşlarına öneriyor.

Peki r10 da bunun yansıması nasıl oluyor.

Ticaret puanı olarak size geri dönüyor. Mesela bu güne kadar kiminle ticaret yaparsam yapayım herkes benimle arkadaş oldu 😂 ayrıca gerçekten yapabildiğim kolay işlerde r10 da bir çok kişiye yardımcı oldum 😊 sağolsun onlarda bana yardımcı oldu.

Ticaret puanlarının size katkısı

Ben ilk r10 a üye olduktan 2-3 gün sonra 10 tllik bir ticaret yapacaktım. Ama birincen backlink paketi alacaktım. Öğrenciyim bursumun yatmasına 3 gün vardı. Ben adama dedim ki sen başla zaten iş süresi 3 gün ve ben 3. Günün sonunda bursum yatınca sana paranı vereyim. Bana dediği şey ise “senin ticaret puanın yok yapmam” o zaman o kadar zoruma gitti ki şuan mesela kim olursa olsun. Benle ticaret yapınca ilk parasını istemem. İşimi yarıladıktan sonra sorarım. Makul bir cevap verirse devam ederim. Ayrıca yeni üyelerde her zaman baştacımdır. Bende eski sayılmam zaten daha 1 yıl bile olmamış. O yüzden benden daha yeni olanlar veya ticareti hiç olmayanlarada şans tanırım

R10 da satış yapacak bir şey yoksa satış ortağı olun

Belkide en kolay ve zahmetsiz kazandıracak iştir. Örneğin r10 üyeliği olmayan kişilere siz ticaretini yapın. Ya da mesela siz ortaklık dahi etmeyin 20 tlye bulduğunuz bir şeyi satıcıdan 20 ye alın 25 satın. Yani satamam diye bir şey yok isteyen her şekil R10 satış yapabilir.

R10 da para kazandığınız taktirde dikkat etmeniz gereken konular

>Eğer R10 daysanız ilk önce r10 değerini bilin.
>Her anlamda r10 değerlidir sadece ticaret değil bir çok konuda.
>Güven verin arkadaşlık edinin.
Zaten r10 da neredeyse hepsi çok cana yakın insanlar o yüzden eğer güven sorunu olmasa çok çabuk sizinle arkadaş olurlar.
>Bilgilerinizi paylaşın (bilginin zekatı paylaşmaktır)
>Her şeyi paraya dökmeyin yapabileceğiniz basit şeyleri ücretsiz destek çıkın. (örneğin geçenlerde ben baktım biri demişti wordpress smtp ayarlarını yapamıyorum. Altına 1-2 kişi ücretli yaparım demiş. Ben özelden mesaj attım ben yaptım. Ücretsiz şekilde neden mi çünkü basit bir eklenti indirip 2-3 bilgi giriyorsun bundan ücret istenmez. Ayrıca smtp ayarı yapamıyorsa yeni bir arkadaştır yüklenmemeniz gerek. Yani her şeyi para dökmeyin)
>Satış yaparken sadece paranızı düşünmeyin (Unutmayın hitmet veya mal herkese satarsınız ama arkadaşlıklar ve yeni dostuklar edinemezsiniz)
>Satış yaparken karşı tarafın durumunu anlayın. ( Bu sadece satış yaparken değil bir hizmet veya mal aldığınızda da öyle Örneğin dün gördüm bir şikayet konusunda biri bir üyeden şikayetçi olmuş destek vermiyor diye. Şikayet edilen kişi sınavım var 1 gün kaldı anlayışlı olun diyor ama alan kişi ben iade istiyorum diyor. Yani şimdi ben alan kişiyi haksız buldum. İade sağlamaması gerek)

Bu kadar yazdım okuyan kişilere teşekkür ederim başarılar dilerim. Her şey gönlünüzce olması dileğiyle