Çok fazla boş vaktim var ki bu konunun tüm mesajlarını okudum sanırım.
Sonuç;
1 - Kendini öven 2 insan arasındaki tartışma.
2 - Vakit kaybı.
Güzel güzel sildirmişim yorumları temizlenmiş konu gelip neyin havasını atıyosunuzki ? Yahu İYİ şu forumda senin kadar kendini öven kibirli bi adam varmı tutup bana laf ediyosun.
Kendimi övmüşüm, güzel helal olsun bana 2 günde 1.2k organik hit almışım legal sektörden.
Ne demişim " paranızı siteniza harcayın - umut satanlara kanmayın - sosyal medyadan hit çekip para kazanan siteyle olmaz para kaptırmayın " hangisi dert oldu sana ? Umut satıp insanları d0landıranlara konuşurken görmedik seni hiç gelip burda konuşuyosun ama ne alakaysa.
Ben napmışım silinen mesajları gördün, onları beğenen bi üye vardı ona sinir olmuşum bu konuyu açmışım. Gelmiş 10 kez girmiş konuya 1 kötü yorum yapamamış anca finalde o yorumları beğenebilmiş.
Sende bu konuyumu beğenmedin vakit kaybımı buldun, gelip mesnetsiz boş 2 cümle yazıp hava atma peşine düşme. Bilgi verici daha işe yarar bi konu aç, içeriği okuyunca bende mesaj yazamıyım.
https://www.r10.net/google-optimizas...z-konular.html Burda boş boş vakit harcamaya vakit bulabiliyoken 6 aydır beklettiğin insanlara cevap vermeyede bulda yaptığın siteyi görelim hep beraber burda vaktini heba etme yazık komik gözüküyosun