ben de maaş müşterisiyim. kart aidatı maaş müşterilerinden kesilmiyor. arayıp sormuştum.
bazı sitelerde world, teb, finans gibi kartlara 6 taksit yapılırken garanti bonusa taksit seçeneği görünmüyordu. belki firma garantiye taksit yapmıyordur. +3 veya daha fazla garantiyi arayıp taksitlendirebiliyorsun. diğer garant kartlarından kullanmadım
Hocam maaş hesabım var zaten. Ondan kesilmiyor kredi kartından kesiliyor.
9 sene boyunca kullandım garanti bonusu kart aidatının olduğu doğrudur yanlız şöyle bir şey var aidat kesildiği Zaman müşteri hizmetlerini arıyorsunuz kartımı iptal etmek istiyorum diye neden diye sorduklarında kart aidatı yüzünden derseniz basta iptal olmuyor falan diyorlar siz ısrarcı olursanız tamam diyip görüşme sonlanıyor gün içerisinde sizi tekrar arıyorlar iste 50 TL bonus verelim falan filan kapatma da ısrarcı olursanız bir yil kullanma sözünuze karşılık kart aidatını iptal ediyorlar 9 sene boyunca aynı şekilde aidat odemeden kullandım
Hocam işte hee yıl takip edeceksin adamlarla telefonda uğraşacaksın falan zaman kaybı.
Bu flexible karta taksit oluyorsa direkt aidatsız kartı alırım. Bir ara müşteri hizmetlerini arayıp soracağım