kötü amaçlı bir şey yazmadım zaten bu işten anladığınızda besbelli ortada şans kısmı bir günde bu denli sıralamalara girmeniz isteyen istediği kadar çözsün algoritma çok karışık, bir hamle bir yerde işe yarıyorken başka yerde yaramıyor, her bilgide bedava verilmez fakat anlatılanlar hep anlatıldığı gibi kalıyor bilgiyi zaten vermişsiniz kendi sektörünüz olması şart değil, ben hadi yapında görelim tarzı bir şey söylemedim sakın yanlış anlaşılmasın

demek istediğim hep yazılıyor bir içerik en doğru şekilde nasıl yazılır o futbol oyununda kullandığınız kelime oranları vb vb öğretmek istiyorsanız uygulamalı örnek her zaman iyidir hocam yoksa anlaşılmıyor neyi nasıl yapacağını bilemez insan herkes farklı şeyler söylüyor bu işe giren girdiğine pişman olup bir ton kafa karışıklığı ve gereksiz bilgiyle hiç bir ilerleme kaydedemiyor ben çok iyi değilim kendime yetiyorum heralde dahada öğrenmek için eğitimler alıyorum ama bu işe gönül verirken hepimiz bu yollardan geçtik kuru yazılar içeriği zenginde olsa kuru yazı yani hocam tabi geri kalanı deneme yanılma kendileri bulsun diyorsunuz sizde haklısınız