CeoAli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
emeğinize lafım yok ama şansınız biraz yolunda gitmiş gibi gözüküyor, tabi kelimeleriniz ve konularınızda çok isabetli orası belli.

5. maddeniz ağ örmek çok etkili bir yöntem tek ipucu bu bence konuda, eğer vaktiniz varsa ve insanlara yardımcı olmak istiyorsanız burada yazan 5 madde ile herşeyi açık bir site oluşturun herkes herşeyi detaylıca öğrenmiş olur aksi halde üstü kapalı yazılarla kimse bi adım gidemez hocam başarılarınız daim olsun.
Şansla alakası yok hocam yıllardır bu sektördeyim ben saatler süren emek araştırmanın adı şans değil çabadır

İnsanlara yardımcı olmak balık tutup vermekmi balık tutmayı öğretmekmidir ? Ben burda birşey vaadetmiyorum hatta böyle taktiktir şudur budur diye umut satanlara para kaptırmayın kendi sitenize harcayın paranızı emek varsa başarı var diyorum, siz bana direkt örnek site koy ortaya insanlar sektör araştırmak yerine direkt senin sektörüne girsin pastayı yemek yerine dilimle yetin diyosunuz

O 5 madde başlangıç için gayet yerinde maddeler kalan şeyler site hızı pagespeed falan herkesin bildiği şeyler zaten. Biz site işlerine girdiğimizde paran varsa siten oluyodu tanıtım yazısının ne olduğunu bilen yoktu ölümüne footer linkti seo denen şey hatırlarsınız o zamanki sitelerin title desc leri 500 kelimelik Ben para harcanmadanda bişeylerin yapılabileceğini gösteriyorum şans dersenizde 4/1 geri dönen ziyaretci pek şanslık bir oran değil.

Bişey öğrenmek isteyen için 5 madde iyi bir başlangıç araştırıp emek harcayıp bişeyler başarmak isteyen insanlar için diye düşünüyorum. Olurunu gösterdim örnek alıp site yaparak belki 3 aya kalmaz 2 aylık bir üye benden iyi bir site yapabilir

Güzel yorumunuz için teşekkür ederim, kesinlikle bir yargı olarak görmedim mesajınızı ve ona göre cevap vermedim 40 yıllık dostummuşcasına okudum ve yanıtladım