Ya mesela tag'ları oto kapatmıyor. Bunun bir ayarı var mı? Eclipse den alıştık <span 'ı kapatınca imleç açlış ile kapanış taglarının arasında kalıyor tıpkı bunun gibi: <span>|</span>
Bir de proje dosyasındaki css dosyalarından veya <style> tagının içinden class ve id isimlerini çekmiyor. Mesela class="bl" yazdığımızda autocomplete ile varsa .blue .blue-bg vs. vs. otomatik tamamlamasını istiyorum. Bunun da bir eklentisi var mı bildiğiniz? Aynı şekilde id=" yazdığımızda da id leri gösterir.

Ben emmet kullanıyorum mesela #HomeMenu yazıp ctrl + e yapınca otomatik açıyor. Bunuda eklentilerden eklemiş. Daha çok eklenti var her editöre eklenti yazıyorlar araştırıp bulmak lazım elbette. Bende senin dediğin gibi class yazınca otomatik listelenmesini istiyorum bu özelliği visual studio ultimate dışında hiçbirinde göremedim. Bu özellik bana çok lazım oluyor. Binlerce kural yazıyoruz keza bootstrap da hangi class ı nasıl kafada tutucaz bi yerden sonra doluyor kafa
Sublime hiç begenmedim.
Visual Studio code php kodları çıkmıyordu bundada.
Notepad ++ zaten çok eskide kaldı.
Şuan bu atomu kullanıyorum fakat bundanda çok mutlu değilim. Sanırım son olarak phpstorm u deneyeceğim.