cnazade adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sanırım sıkıntı senin okumanda çünkü farkettiysen konuyu açan arkadaş sanal kartla yapmanızı tavsiye ederim yazmış ben ek olarak tekrar belirttim uyarılacak adam zaten konudan okuyor onu.

ve bende tekrar belirtmişim kullanmadıgınız banka kartı ( kredi kartı değil ) veya sanal kart kullanın diye. gelir uyarını yapar geçersin bu kadar insanları düşünüyorsan eğer buraya giren dolandırılmayı haketmiştir falan gayet saçma ve çocukca cümleler. yakısmıyor.
mesajımda belirttiğim üzere siteyi korumuyorum. herhangi bir kanıtım yok çünkü hediye dedikleri şeyler elime geçmedi ama sitede kargo bilgisi görebiliyorum. şu an tek dayanak bu verdikleri şeyleride gözünde büyütme 2.5 dolarlık hediye vermiyorlar. leş bir saat kıyafet askısı mutfak musluk lift tutucu. yapan insana TRY ile 10kr bile mal olmayacak şeyler hadi bir kaçı 3 4 tl olsun. play storede ön plana cıktı app store de ön plana cıktı google adsenseden yeterince aldı. rahat ol verse de zararı olmaz ki bence cok sağlam reklam anlayışı. aliexpress gibi bir firma karşısında iken aklından geçen diğer hiçbir reklam şekilleri iş görmezdi. eğer doğruysa diye konusuyorum hala yanlış da olabilir diyede belirtiyorum.




dediğim gibi ben pek güvenmedim bu yüzden boş kartla denedim bana bir zararı olmadı umarım deneyen arkadaşlar da riskli bir işe girmezler.

Hocam sen lütfen gerçek kartını gir bende senin samimiyetine güveneyim.
Ben sana diyorumki burda uyardın iyi güzelde bu konu yüzünden yayılırsa sıradakileri kimse uyarmıycak.