Turkishli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aldığınız kişinin kullanıcı adınıda paylaşırsanız makale yazdırmak isteyenler bir kere daha düşünür en azından.
RaXeS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam yazar arkadaşın profilini paylaşır mısınız özelden de olur.

Sürekli alım yaparım en azından alım yaptıgımızda mayına basmayalım biz de

HakanDemirci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
konu gereksiz kelimeler ile uzatılmış. 1k için ne var ne yok aklına geleniz yazmış. bence 600 kelime olsun sağlam olsun zaten ziyaretçi google gelir.şimdi googleden kim gelecek buna hangi soruya cevap diye google bunu gösterecek.gösteremez.bakayım tane tane bir bebeğe anlatır gibi mi anlatmış ya hocam sinirlenmemek elde değil.gidin şikayet konusu açın paranızı alın yazıktır günahtır....
Cappystarj0e adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben de yorum yapacağım ama bu makale için ödediğiniz miktarı yazarsanız...
Diger forum taban fiyatindan yazdirildi orada. Aslinda olay su, bir moda uzerine makale alimi icin pm aldim. Surekli ihtiyacimiz oluyor diye (isi daha once pm atan baskasina vermistim) bu arkadasa bu konuda yazabilirmisiniz deneme amacli taban fiyattan bu makaleden sonra konusuruz sonraki makaleleri dedik yazarim tabi diyince anlastik. Acil de ihtiyacim yoktu aslinda bu makaleye aklima geldi arkadasa bos donmiyeyim diye konu verdim eklerim siteme bir ara diye. Hatasini farketti biraz konustuk neyi nasil duzeltebiliriz diye simdi bildigi ve severek yazabilecegi bir alanda makale yaziyor bana sonucu gorecegiz. Ben art niyet olmadigina ikna oldum, sadece hic bilmedigi alanda is alip sonra 1k kelimeyi dolduracagim diye ugrasmis ortaya bu cikmis. 10 TL Allah aratmasin para degil, makale yaziminin ederi hic degil, sadece harcadigi zaman icin ben once makaleyi alip gordugum halde ucreti transfer ettim. Ama kullanmayacagimi belirttim siteye koyamayacagim kadar kotu oldugunu, kabul etti zaten bilmedigi alanda is aldigini 1k nin fazla geldigini iade edecekti ama dedim etmeyin iade sevdiginiz ve bildiginiz alanda yazin siz bana. Yeni arkadaslarla calisirken kucuk meblaglar ile denemek onemli bu yaziyi bu yuzden paylastim. Genc arkadasimiz, bende nacizane elimden geldigi kadar yol gosteriyorum. Kisa cumleler kur, farkli cekim ekleri kullanma, okuyucu ile samimi dil kullan vs. gibi. Burada hepimiz ekmegimizin pesindeyiz genc arkadaslarinda is kazasi olur ben inaniyorum bilgisi oldugu konuda daha guzel isler cikarabilir, gorecegiz hayirlisiyla aramizda herhangi bir husumet yok birbirimizin elinden tutalim forumlarimiza sahip cikalim arkadaslar