Sakin bir istanbul sabahıydı.
Yatağımdan asabi bir şekilde kalkıp "hadi zengin olmak için çalışmaya devaammmmmmm" diyerek haykırdım.
Birgisayarım herzamanki hantallığıyla beni karşıladı, ona eğer bana para kazandırırsa yeni ekran kartı ve ram alıcağımı söyleyince bütün gücüyle çalışmaya başladı.
r10 foruma girdim etraf sessiz ve amansızdı, bu fırtına öncesi sessizliklikti.
webmaster tayfası güne hazırlanıyor ve yeni kazançlar için son ayarlarını çekiyordu.
Herkes satışlara başladığında ben henüz siftah bile yapamamıştım.
Aklımda bir anda şimşekler çaktı. fullhdfilmizle ???????????????????????????????
Eğer bu domaini alırsam bütün r10 bana biat edicektiiiii nihahahahaahahah.
Hemen domain firmama girip araştırmalara başladım. Bütün uzantıları doluydu.
Tam sayfayı kapatırken oda neeeeee fullhdfilmizle.top domaini alınmamışmı. nasıl !
Alan adı henüz yeni boşa düşmüştü bende ceylan gören bir aslan edasıyla saldırıp 4 tl'mi feda ettim ve bu çekici domaini aldım ( bence hala çekici )
hemen satışa koydum ve 5000 tl fiyat çektim ve o yürek burkan yorum geldi ".top domain paramı eder leeğ"
O an benim hayallerimin yıkılışı oldu. Ferrariler, lüx yaşam hepsi bir anda elimden kayıp gitti.
O günden sonra bir efsane ortaya çıktı.
Ne zaman bir köşede ağlayan bir webmaster görürseniz bilinki hayalleri suya düşmüştür..............
Not : fullhdfilmizle.top domaininin talibi varsa alsın şunu benden yıktı beni bu