UfLee adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sayfanızde eşiniz dosdunuz vardır. arkadaşımız para kazansın diye devamlı bilincsiz bir şekildede tıklama yapanlar olmuş olabilir.
AdSense almadan önce bağış toplamıştık site gelişimi için. Facebook üzerinde gönderilerim de mevcut . Paraya ihtiyacımız var sitemizin gelişmesi için demiştim.

AdSense geldikten sonra buna gerek kalmadı . Dediğiniz gibi destek olmak için tıklamış olabilirler fakat. Son 1 haftadır sürekli saldırı yiyoruz analytics üzerinde 169 Bin kişi girmiş 1 gün içerisin de ve 1 saniye durmuş ben ondan olabileceğini düşünüyorum gerekli itirazı yapacağım. Oda olmazsa yapacak bir şey yok maalesef.

PaLaCoRDa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adresini attığın site sosyal medya hileleri içeren bir site sanırım. Bildiğim kadarıyla google bu tarz siteleri sevmiyor.
İkincisi facebookdan eşe dosta teşvik etmişsin kesin ban sebebedir itiraz dahilinde açıldığı görülmez.
Bizde ban yedik zamanında gereksiz şekilde hiçbir suçumuz yokken bile. Yukarda attığım iki sebep ban sebebi zaten.
https://igtools.net adında bir sitesi var arkadaşımın 1 aydır sorunsuz kullanıyor ve ödeme alıyor.