Ne adsenseye nede bir sosyal medyaya güvenerek uzun vadeli yatırımların sıkıntılı olduğunu, insanın elini kolunu bağladığını, işler ilerleyince uykusuz gecelerin sizi beklediğini söylemeden edemeyeceğim.. Günü kurtarmaktan ziyade uzun vadeli projelere el atılması gerektiği kanısındayım.
Sabahlara kadar site için eklentiler yaptım. Dün gece sabah 7 ye kadar uğraştım bu her gün böyleydi her gene ban yeme korkusuyla uyuyordum.
Gerçekten moralim sıfır. Ne yapacağımı bilmiyorum o kadar emek verdiğim bir şeyin gitmesi .
Google konuştuğunuzu bile 1 dakika sonra karşınıza reklam olarak çıkartırken "Facebook'ta ilginizi çekiyorsa tıklayın" demek ne kadar mantıklı? Banın açılması imkansız. Projenize devam edecekseniz farklı bir domain üzerinden, adsense farklı isim, farklı adres ve farklı bir bilgisayar/İP üzerinden başvuru yapmanızı öneririm.
Haklısınız hocam bunu düşünmüştüm ve 5 dakika sonra o gönderiyi kaldırmıştım ama nafile.
Arkadaşlar .
,AdSense hesabınızda geçersiz etkinlik saptanmış ve hesabınız
devre dışı bırakılmıştır.
Yazıyor , Detaylı bir şekilde tablo göndermem lazım itiraz hakkı vermişler. Bana yardımcı olacak birileri var mı. Parası neyse vermeye hazırım.