maalesef elimdeki olanaklar kısıtlı olduğundan dolayı parasal olarak yardımcı olamayacağım fakat size şunu iletmek isterim;
durumunuz nedir nasıldır bilmiyorum fakat kendi durumumu özetliyim size;
4 çocuk babası ve işsiz birisi olarak ailemin geçimini rızkımı R10 üzerinden sağlıyorum. Üyelik sürem boyunca sürekli yeni işlere atılarak, kendimi geliştirerek bu seviyeye geldim. Bence sende elinde internet ve pc var ise, kopyala yapıştır işleri ile başlayarak kendini geliştirebilir, her yaptığın işte kendine yeni fikirler bulabilir, iş kapısı açabilirsin.
Uzaktan görüldüğü gibi değildir hiç birşey bilirim. Hiç kimse içinde kolay değildir. Fakat elinizde R10 hesabı var ise, bunu çok iyi şekilde kullanabilirsiniz. Bir çok kişi haftada 5-6 kişi ekleyip r10 davetiyesi var mı diye sorup, karşılığında benim haftada kazanmadığım rakamlar öneriyordu. Yani r10 hesabı bu derece önemli iken, kendinize düzgün bir yol çizmenizi temenni ederim.
Şansımı başka yerde deneyeceğim, burada ki işler bana uymadı derseniz, bu tarz işlerin yapılabileneceği buradan büyük ve iyi bir platform yok maalesef.
Seçim sizin, yolunuz açık olsun.