coder7 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tepki olarak o kadar mesaj yazılmış da ben arkadaşın kötü bir niyetle başlık attığını zanetmiyorum fakat konu sahibi de hatalıdır, olabilir. @mrtykc; hocam yaşadığınız sorunla ilgili iyi başlık atarsanız ileride sizinle aynı sorunu yaşayanlar gerek googledan gerek forumdan konu ile ilgili araştırma yaptıklarında kolayca bilgi sahibi olabilirler. Bu yüzden işiniz ne kadar acil olursa olsun bu tür başlıklar kabul edilemez. Tabi ki herkes ister sorunlarının en kısa sürede çözülmesini ama doğru olan budur. Hani konulara acil yardım, allahını seven yardım etsin gibi başlıklar atmak bana biraz bencilce geliyor. Emin olun doğru bir şekilde başlık girdiğinizde de sorun hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar sizinle ilgilenecektir. Forumda gerçekten yardım konusunda saygı değer bir çok arkadaşımız var.

Ben de aslında genel anlamda böyle bir açıklama yapmak istedim, yanlış anlamayın lütfen. İyi forumlar
Estf hocam ne yanlış anlaması, teşekkür ederim güzel eleştiriniz için. Hiç düşünememiştim başka kişilerinde işine yarayabilmesi için başlığı öyle atmayı. Teşekkür ederim tekrar. Hayırlı geceler