MakayWeb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güzel olmuş hocam ellerinize sağlık, abone oldum.
Teşekkür ederim abone olduğunuz ve görüşünüz için..

ptcN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yaptığınız içerikler ve bu fragman yine aynı lezzet kalitesinde, seslendirme tonu daha yumuşak bir ses seçilse daha mutlu olurdum ama bu hali de gayet güzel. Özelden reklam amaçlı da bir yöntem söyleyeceğim, başarılarınız devamını dilerim.
Merhabalar, mesajınızı okudum faydalı olabilecek bir çalışma kendim yapmasam bile o mecrayı bilen birilerine yaptırmayı düşünüyorum. Ses tonunun farklı versiyonları var kaydettik ancak bu ciddi ton daha çok hoşuma gitti. Çok teşekkür ederim ilginiz için.

Yeniceri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kanala şöyle bir göz attım. Gayet profesyonel görünüyor. Gerçekten beğendim ve abone oldum. Bu şekilde videolar çekip hazırlamayı çok istiyorum. Müsait bir zamanda hangi programları ve cihazları kullandığını söylersen çok sevinirim Başarılar.
Teşekkür ederim hocam... Kaba kurguyu Adobe Premiere Pro ile hallediyorum tabi sesleri Audition CC ile ve gerekli olduğunda görsel efektleri After Effects ile ayarlıyorum. Canon 6D ve ara ara Canon 5D Mark 3 ile çekiyorum. 50mm f1.8, 16-28 f2.8, 70-200 f 2.8 en sık kullandığım objektifler. Sesleri Zoom kayıt cihazı ve yaka mikrofonu ile alıyorum. Hareketli sahneleri Crane Plus ile çekiyorum. Onun dışında kısa filmde slider vb ekipmanlar red head ışık falan kullandım ancak belgesellerde kullanmıyorum.