karakaya26 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bunları kontrol ettim hocam problem yok bunlarda şuan,

gzip etkin hale getirin derken hangi eklentiyi kullanayım,
Resim optimize için Smush eklentisi kurulur, cache için ise WP Fasted Cache kurulu. Dediğiniz eklentilere bakayım bir, CDN ve stackpath nedir nasıl kullanılı bilmiyorum bir bakayım.

Tema konusunda görünüş olarak mükemmel fakat işlevselliği sıfır gibi duruyor. Para verip aldığımız bir tema :/

Hocam ilk zamanlarında mükemmel olan site neden bu hale geldi bunu düşünüyorum ben, o zamanlarda aynı kategoriler vardı. Her konuda yazıyorduk.

Bu sorun hosting kaynaklı olup olmadığını nasıl anlayabilirim? @Webbilgim; @RuzgarSoft; @VatanWebTasarim; @Gencolusum; @hibravez;
Hocam hostingle bir sıkıntı olsaydı bırakın google'ın indexlemesini siteniz local IP dışında hiçbir makinede çalışmazdı. Bence anahtar kelime seçiminizde yada özgün olmayan makalaler yüzünden ilk 100e çıkamıyorsunuz.

Konularınızda minimum 2 maksimum 3 anahtar kelime olsun. Ve anahtar kelimeler nokta atışı olursa daha iyi olur. Örn. Ofis Düzeni ile alakalı bir makalede anahtar kelimeye Çalışma Masası yazmayın. Ofis açmak, Ofis kurmak gibi kelimeler kullanın.

Makalelerinizin özgün olmasına dikkat edin ve SEO uyumunu fazla abartmayın. Geçen forumda Bonus Üyelik hakkında makale yazan biri makalenin içine 19 kere Bonus yazmış. Bunlara gerek yok.

Hit çekmeye bakın. Mümkünse backlink yerine sosyal medyadan veya adwords üzerinden google'dan çektirin. Düzgün yaparsanız yatırdığınızı fazlasıyla kazanırsınız emin olun.

Benim nacizane verebileceğim öneriler bunlar. Dediğim gibi ben şahsen hosting ile alakali olduğunu düşünmüyorum. Hala takipteyim konunuzu.