fikirdanis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
aylar önce bitcoin gerçeklerini burada *******da yazdım felaket tellalcisi oldum ama dediklerim harfiyen cikti mi çıktı.

merak etmeyin bu seviyede duracak biraz daha düşecek ama yine çıkacak. yılın son çeyreği önemli.

senaryo bu cepteki cash gerçek para sanala dönüşür sonraki seviye bir çok sanal paranın fişi çekilir ve sistematik hack yapılır hesaplar boşaltılır sanal para birilerinin tekeline geçer böylece ekonomik kaos oluşur.milyonlarca insan maddi zarara uğrar

sanal paraya güvenmeyin yatırım yapmak isteyen bilindik paralara 5 paraya yönelsin fazla çeşide girmesin

bende bu konudaki yorumumu bir daha hortlatayım
dediklerim çıktı mı çıktı kimsenin aklına gelmeyen senaryolar oldu mu oldu son çeyrek önemli dedim şuan son çeyrekteyiz niye önemli olduğunu gördünüz umarım. şimdi o gün son çeyrekte devamlı dip yapacak yazsaydım yine felaket tellalcisi olacaktım bir dünya kelimeler yazacaktı coinci uzmanlarımız gerçi artık ne kadar daha dip yapar bilinmez iyice saatli bomba oldu dijital parada kontrolü şuan kim ele geçirdi iyi analiz ederseniz şubat ayında kârlı çıkarsınız