Hocam evet gelip konunu okumak zorunda degilim ama gelip tepki gostermezsemde bunun sonu gelmez. Yani insanlar tepki gosterdiginde onlarla tartismak yerine basligi degistirseydin, konunun altinada, arkadaslar basligi su su su su sebepten oyle yazmistim ama arkasslar rahatsiz olmus o yuzden degistirdim yazsaydin, o dalga gecenler emin ol utanirlardi. herkesde seni desteklerdi konu kapanir giderdi. ama sen atese barutla kosmussun.
1.si hocam başlığı değiştirme isteği gönderdim, hala değişmedi. Hala başlık değişsin diye bekliyorum yarım saattir.
2.si konudaki başlığı neden öyle attığıma dair bilgilendirme de yaptım
3.sü Konu buralara gelmeden raporlamaya başladım yorumları sırf buralara gelmesin diye. Ondan da bi ses yok hala.
Ayrıca tepki düzgün bir dille de gösterilebilir, şuan sizinle düzgün bir dille tartıştığımız gibi. Ya da özel mesajla da gösterilebilir. Arkadaşların yaptığı; uyarılarıma rağmen hala, "konu altından kimle dalga geçsem de beğeni alsam" düşüncesi bana göre. Konu altından gerekli açıklamayıda yaptım ben, özel mesajla belirtin diye de uyardım