mrtykc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tamam işte cehaletimle empati kurmk veya seviyeme inmek istemiyosanız neden konuya yorum atıyosunuz onu anlamıyorum. Ya da sizi kast etmeyeyim siz yine derdinizi normal anlatıyosunuz. Diğer arkadaşları kast edeyim. Rahatsızlık duyan varsa ya bunu düzgünce belirtir. Ya da gelir özelde derdini anlatır. Ben de durumu açıklarım gerekirse özür dilerim düzeltirim efendi gibi. Fakat uyarılarıma rağmen konuyu baltalmaya, konu içerisinde dalga muhabbeti döndürülmeye devam ederse kalp kırarım. Uyarımı yaptım kaç kez çünkü. Farkettiysen uyarı yapmadan önce atılan yorumların hiçbirine sert bi tepki göstermedim. Uyarılara rağmen devam ederse ben de gereken cevabı veririm..
Hocam evet gelip konunu okumak zorunda degilim ama gelip tepki gostermezsemde bunun sonu gelmez. Yani insanlar tepki gosterdiginde onlarla tartismak yerine basligi degistirseydin, konunun altinada, arkadaslar basligi su su su su sebepten oyle yazmistim ama arkasslar rahatsiz olmus o yuzden degistirdim yazsaydin, o dalga gecenler emin ol utanirlardi. herkesde seni desteklerdi konu kapanir giderdi. ama sen atese barutla kosmussun.