Saldırı konusunda hak zaten veriyorum buna hiçbir şey demedim. Verdiğiniz hizmettende belli bir süreye kadar memnundum. Peki her hafta ya CPANEL'de bir problem ya hostingte bir problem oluyordu. En ufak lisans problemlerinde bile cpanel'in açılması için 4-5 saat beklediğimizi hatırlıyorum. 7/24 destek denilerek sunulan hizmet 4-5 saat sonra cevap veriyor. Ek olarak, dosyalarım daha önce bir upload sitesine upload edilmedi, hatırlamıyorum. Edildiyse bile, mysql'e kadar değildi. Hiçbir zaman böyle bir işlem hatırlamıyorum, olmadı.
Saldırısıymış, hizmetiymiş, hiç hiç hiç önemli değil. Yaptığınız muamele, dosyaları public bir şekilde benden izinsiz nasıl saçma sapan bir upload sitesine yüklüyorsunuz hocam? Bunun bir açıklamasını yapar mısınız? 10 binden fazla müşteri, binlerce ödeme kaydı, yorumlar binlerce veri, satırlarca kod, tema, php scripti, yazılımın dosyaları her şeyimi sorgusuz sualsiz bana bile iletilmeden saçma sapan bir dosya upload sitesine upload ederek alın gidin dediniz. Hocam suspend edecekseniz bile bunun bir adabı vardır. CPanel'i bile kapattınız direk. Ben nereden bileceğim dosyalarımın sizde olmadığını? Ben nereden bileceğim dosyalarımın upload site sahibi tarafından incelenip, verilerimi çalmadığını?
Hiç kusura bakmayın fakat hakkınızda yasal süreç başlatacağımı bildirmek istiyorum. Yaptığınızı ve yaptıklarımı, diğer hostinglere ilettiğimde "ne olursa olsun dosyalarınızı public hale getiremezler" deniyor. Yaptığınız şey sadece beni değil, sistemime kayıt olan, ödeme yapan binlerce müşterimide etkiliyor. Sonuçta biz size güvenip, sizde barındırıyoruz bu tarz dataları. Yaptığınız şeyin ne legal anlamda ne etik anlamda bir savunması yoktur, olamaz.