Fayso adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum. Rent a car firmasının isteğine kalmış bir olaydır aslında bu. Kiraladığınız gün sayısı üstüne hesap yapılır. Rent a car sektörü serbest piyasa olduğu için her şehirde bu "lanet" olarak adlandırdığınız şirketlerden var. Doğal olarak Antalya'da da var. Belirtmek isterim ki bizim şirketimizde kesinlikle km sınırı yada şehir dışına çıkacaksanız fiyat artışı olmamaktadır. Yalnızca herhangi bir aracı kiraladığınızda en az 3 gün süreyle kiralamanız gerekmektedir.
Hocam doğru söylüyorsun, km sınırı olsa bile buna kimse bişey diyemez. Ama hem sınır koyar hemde şehirdışı diye fazla ücret alırsan bu hakka girer. Kimse araç fiyatlarına müdahale edemez zaten hocam, işine gelmiyosa kiralamaz. Aracın fiyatını şehir içi 150 değil de hem şehir içi hem şehir dışı ortak fiyat olsa atıyorum 300 olsa kimse bişeydiyemez buna. Ama hem aynı araca hem km sınırı koyacaksın hemde şehirdışında fark alacaksın bu olmaz işte. Evler içinde geçerli aynı şeyler. Evin fiyatı sabittir. Ama bu seferde balıkesirde ev fiyatları oynaklık gösteriyor. Öğrencisin eşyalı ev buldun adam diyoki 2 kişi kalacaksan 700 3 kişi kalacaksan 1000 lira. Böyle bi saçmalık olabilir mi. Her neyse hocam kusura bakma böyle bir konu görünce içimdekileri kusmak istedim sadece. Helal et hakkını