Ben bayadır php öğrenmeye hevesliyim, bugün sanal öğretimden php eğitim seti aldım,
Eğitimi anlatan eğitmen baya iyi anlatıyor yüzlerce yorum bulunmakta eğitim seti ile alakalı, sizce php kolay bir dil midir
ben zamanında android öğrenmek için bir eğitim seti almıştım, sanıyorsam eğitmenin iyi anlatamamasından kaynaklı bana java baya zor gelmişti ve bir ay uğraştıktan sonra bırakmıştım öğrenmeyi
Şunu düşünüyorumda 2005 ten beri bilgisayar kullanıyorum, zamanımı hep oyunlar ile israf ettim, yazılım öğrenseymişim şimdi işler başka olurdu
Yazılım öğrenmek istememin tek sebebi var şimdilik, kendi işlerim için yazılım yapmak
Kendimden kısaca örnek vereyim, eger bir işe merakın varsa o işin üzerine yogunlaşırsin. Benim php seruvenim, arkadaşim sayesinde başladı. ozamanlar csserverim diye firmam vardı . cs 1.6 felan satiyoruz felan. Bir gun işler baya bi büyüdu. php bilen arkadaşim artik beni sallamiyordu. Iş başa düşmüstü. başladım tayfun erbilen izlemeye , bi baktımki artık kod yazabiliyordum. 2013.