ReTinA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sana 28 ine kadar kaç diyen oladumu ? Bende senin gibi kaçıp günümü gün etmesini bilirdim. Sen kolayı seçenlerdensin. Türkiye öyle bir devletki senin gibileride içinde barındırıyor haklısın. İnsanlar canlarını kanlarını bu topraklar için veriyor. Sen şimdi sosyal yaşamdan ve kariyerden dem vuruyorsun. Sen o sıcak yatağında yat diye ne fedakarlıklar veriliyor. Sıra sana gelince yok tutuştum diyorsun. O zaman yaşama bu vatanda bedelini ödeyemiyorsan yaşama. Ha senin için bedel para idi dimi. Sen aç oku tarihini. Bu ülkenin tarihi savaş tarihidir. Osman beyden Mustafa Kemal Atatürke kadar bu ülkenin milleti hep askerdi. Ne hazinki bu gün senin gibiler bu topraklarda yaşıyor.
2008 de gittim askere izmir yeni foça 7. jandarma komando er eğitim alayında c timine seçilerek 145 gün acemi birliği yaptım çok ciddi eğitimlerden geçtik c timinin ne olduğunu araştırın , usta birliğimi diyarbakır licede yaptım şuan yıllarını dağda geçirmiş bir ******** teröristle karşı karşıya gelsem büyük ihtimal okadar eğitim almış olmama rağmen beni kolaylıkla alt eder şunu demeye getiriyorum 15 ay askerlik 20 yaşındaki bir çocuğa hiç birşey öğretmez. Bu işin profesyonel yapılması lazım

21 gün askerlik yapan adamla 15 ay askerlik yapan adamın savaş anında birbirinden hiç bir farkı yoktur benimle aynı dönem askere başlayıpta askerliği boyunca koğuş nöbetinden başka bişey yapmamış adamlarda var . yıllarını dağda silah kullanarak geçirmiş bir ******** teröristle 15 ay askerlik yapan 20 yaşındaki çocuk mu baş edecek .

Uğraşmayın bedelli askerlik yapanlarla ozamanlar bedelli çıksaydı şuan vatan millet sakarya deyip 21 gün askerlik yapacak adama laf edenler koşa koşa gider bedelli yapardı.