Merhaba arkadaşlar, elimde 3 cümleden oluşan kelime var diyelim, örneğin "ali ayşeyi seviyor" ben bu kelimeyi buldum alan adımda bu kelime ile alakalı fakat biraz daha spyfu da analiz yaptığımda bu kelimenin farklı varyasyonlarının olduğu gördüm mesela "ayşe aliye yanık", "ayşede aliyi seviyormuş" gibi gibi türetilebilir kelimeler bu kelimeleride site içerinde kullansam etkisinde herhangi birşey değişir mi? artı katarmı?

birde mesela bir konu buldum diyelim, site için hedefim amerika hedefliyor, her eyaleti için içerikleri ayrı ayrı girsem spam tehlikesi olur mu? çünkü kullandığım kelimleri herkes bölgesel arıyor, xxxx colorado ? kelimesini arıyor yada başka bir eyaleti, benim sitede tüm eyaletler için ayrı ayrı içerik eklemem spam olarak algılanabilir mi?

detaylı yazamadım kusura bakmayın anladıysanız yorum yapabilir misiniz?

birbirine benzeyen kelimelerin SpyFu Analizi;

1;

2;

3;

4;

birde dünkü bulduğum kelimeleri ekleyebilseydim bu kelimeler sabah bulduğum kelimeler, dün gece varyasyonlu kelimelerden oluşan başka bir kelime öbeği bulmuştum her biri 140-180 dolar arasında (5 varyasyon) inşallah bilgisayara kaydetmişimdir, gece geç uyudum uykusuzluğun verdiği rehavetle kaydetmemiş olabilirim, inş. kaydetmişimdir.