hocam öncelikle Allah bol kazançlar nasip etsin.
Konuyla alakası yok sadece meraktan soruyorum, çok sık araba kiraladığım için antalya piyasasını merak ediyorum.
Benim bulunduğum şehirde şehiriçi farklı şehirdışı fatklı fiyat isteniyor arabaya. Atıyorum şehiriçi en uygun aracın günlüğü 150 liraysa 200 km uzaktaki bir şehire gideceksen bu fiyat günlük 250 liraya çıkıyor. Eğer 300 Kilometrelik uzaktaki bir şehre gideceksen günlüğüne 350 lira istiyolar. En düşük araçran bahsediyorum örneğin 2016 model clio, linea vs.
Ben yıllardır araç kiralıyorum şuan Erzincanda yaşıyorum ve 1 sene öncesine kadar balıkesirde yaşıyordum. Balıkesirde araçların fiyatı tekdir. Mesafeye göre değişmez. 2016 model clio 100 Liraysa nereye gidersen git günlüğü 100 liradır. Ama sana günlük 400 km sınır koyar. sen 200 verirsin 2 gün 800 km çok rahat gezdirir seni çevre şehirlere.
Antalya da durum nasıl hocam? Erzincandaki gibi (her firma aynı şeyi yapıyor, rent a carcılığın kuralı gibi bişey olmuş) lanet mi yoksa Balıkesirdeki gibi sabit mi?
Öncelikle iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum. Rent a car firmasının isteğine kalmış bir olaydır aslında bu. Kiraladığınız gün sayısı üstüne hesap yapılır. Rent a car sektörü serbest piyasa olduğu için her şehirde bu "lanet" olarak adlandırdığınız şirketlerden var. Doğal olarak Antalya'da da var. Belirtmek isterim ki bizim şirketimizde kesinlikle km sınırı yada şehir dışına çıkacaksanız fiyat artışı olmamaktadır. Yalnızca herhangi bir aracı kiraladığınızda en az 3 gün süreyle kiralamanız gerekmektedir.