Fatih, bu durumuna çok üzüldüm gerçekten. Ne kadar kaliteli makaleler çıkabildiğini bizzat biliyorum. Bu tarz problemleri doktor aracılığı ile çözmen gerekir. Diğer türlü hem hastalık büyür hem de hayatını olumsuz etkiler. Farklı hastnede farklı doktora gidip görün derim. Yardımcı olabileceğim bir şey olursa telefon numaramı biliyorsun.
@juzk; Son bir haftadır bu durum böyle. Sanırım kendimize ve vüdumuza bakmadığımızdan dolayı meydana geliyor. Bizde sanırım şeker genetik. Erken yaşta tanışmak istemezdim ama kader diyelim. Sonu bu yöne doğru gidiyor. Benim bu konuda yaptığımın tek hata; üniversite döneminde 5 yıl düzenli olarak her gün 2,5 litre kola içtim. Şeker o kadar alıştı ki vücuda artık kriz şeklinde kendi gösteriyor. Doktorun dediği tek şey 3 beyaz, şekerden uzak dur ve spor yap. Eğzersiz kısmı biraz bana uymuyor. Geçen yıl bir ton para verip spora gittiğimi biliyorsun. Olmayınca olmuyor.
@OrkutEce; teşekkürler hocam. konu hakkında bilgi geçmek istedim fakat önce buradan bir destek çıkar mı düşüncesi ile konu açmak istedim.