manas1978 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam bana göre en iyi iş bildiğin işdir cıraklığını yapmadığın iin ustalığına kalkışmayacaksın batarsın bunu tecrübeyle söyluyorum. bana göre yapacağınız iki tane iş var işlek bir caddede telefon kılıfı üstüne çalışmak daha önce yapmıssınız ve her şeyini biliyorsunuz ikincisi emlakcılık bu iki sektörün dışında yapacağınız işlerde %90 batarsınız
Teşekkürler. Dediğiniz gibi emlakçılık şuan ağır basıyor.
ikare adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Emlak danışmanlığı sertifikası daha resmi olarak zorunlu hale gelmedi diye biliyorum...

eşiniz adına işyerini açıp işsizlik maaşı kesilmeden çalışabilirsiniz.

ama şu ekonomik ortamda emlak işini tavsiye etmem pek. işler ağır gidebilir. canınızı sıkabilir.
Araştırmalarıma göre sertifika zorunluymuş dostum. Hatta sertifika veren kurumla da görüştüm. Onlarda zorunlu olduğunu söylediler.
CengizhanK24 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kampüsün karşısına bir tostçu açın keyfinize bakın yoğunluğunuzda çok olur kazancınızda
Teşekkürler.
Serfiraz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam emlak için ev, arsa felan almak adına gider çok olmaz mı? Bu İşin prösedörü nedir tam olarak?
Ev, arsa alımı yapmayacağım dostum. Aracılık yapacağım. Müteahhit firma tanıdıklarım var. Öncelikle onların gayrimenkullerini kendi portföyüme alırım. Devamında da yeni müşteriler bulur portföyü genişletirim.