Akadaşlar aşağıdaki konuyu açmıştım bir süre önce. Forumdan bir arkadaş iğnelerini karşılamıştı Azad'ın. Annesiyle görüştüm geçen gün. İğnelerin yapilasi için bir iğneci kadınla anlaşmış. Normalde günlüğü 25 tl ye geliyormuş. Kadın 15 tl aliyormuş kendisinden. 2 ay süreceği için tutar yüksek. Engelli maaşi bağlandı çocuğun ama evde toplam 5 kişiler. Gelirleri çok düşük. İstanbul kağıthane çeliktepe'de aileyi ziyaret edip yardimci olmak isteyen varsa benimle iletişime geçebilir. Benden çiksin diye yazmak istedim.

Bu arada hergün kucağına alip hastaneye enjeksiyon için götüremiyor.
Belediye evde bakım hizmetini haftada bir gün veriyormuş aramiş belediyeyi.
Ayrıca evde enjeksiyon yapan bir devlet kurumu da yokmuş.

Merhaba,
Azad 11 yaşında. Elekrik akimina kapildiğinda beyin hücreleri hasar gördü. Verilen bilgi (2 sene önce) bu çocuk ölecek zaten den öteye geçmedi. Doktorlarin çoğu iyileşme şansı görmüyor.

Her ne kadar çocuklar devletten ücretsiz hizmet aliyor olsa da her gün düzenli görmesi gereken fizik tedaviyi bile devletin kısıtlı imkanlarinda maalesef göremedi.

Tavsiye üzerine bağiş toplayip özel bir nöroloğa götürdü annesi. 2 ay aşağidaki ilaçları kullanması durumunda bir gelişme olursa tedavi uygulanacak. Gelişme olmazsa çocuk için yapilabilecek birşey yok.

Aile engelli parasini 6 aydır alamıyor. Azad 2 3 ay yoğun bakımda kaldı. Evde görmeleri gerektiğinden bakım için rapor vermediler. Yoğun bakımdan çıktığından beri de (son 1,5 2 aydır) sıra gelmediğinden evde ziyaret edemediler. Bu yüzden devletten halen engelli parasi alamiyor.
İlaçlar yurtdişindan geldiği için ve devlet karşilamadiği için ücretli.

1- Bu ilaçları bulmamiza yardimci olacak bir eczaci taniyan var mi?
2- İlaçları almak isteyen hayırsever var mı? Tutar 1300 TL

İstanbul Çeliktepe - Kağıthane de oturuyorlar. Görmek isteyenle buluşup evlerine götürebiliirim.

Çok zor durumdalar. Çocuk kendi başina nefes alamaz durumda.

Reçetesi ve engelli raporu aşağida.