DevilTown adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok garip bende merak ettim hocam takipteyim
Şu forumda bunu bulamazsam zaten yoktur öyle bir şey diyeceğim ama adamlar geldi valla kapıma kadar

aynrturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam o dediniz prattör filminde var
veya uzaylı teknolojisi bulmanız gerek
gerçekte yaşadık biz bunu

FeoMartin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
FBI gibiler Maşallah
sormayın hocam çok şaşırdım dalga geçiyorlar sandım ilk başta

Mukavemet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam buyukıhtımalle sıparıs verdıgınız baska yerden almıslardır bılgılerınızı . Çünkü banada bazen yasadıgım yerdekı yerler mesag atıyor malesefkı bılgılerımızı paylasan kısıler oluyor
sanmıyorum hocam o semtte o yerken ilk defa sipariş geçtim. ve kendi yemek yediğim sipariş verdiğim yerler çok samimi olduğum yerlerdir adamların iş değil cep telefonunu ararım onuda paylaşmazlar zaten

instager adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir sistem var 1 kere sipariş verince kayıt ediyorlar. Ama bunu başkalarıyla paylaştıklarını bilmiyordum ilginç... Ama asla numaranın yerini tespit edemezler.
Hocam benim sipariş yerlerim sabit onlarında iş değil cep telefonunu arıyorum kendi kişisel telefonlarını paylaşmazlar herhalde

HAZARFE adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mr. Pideci

Yeniceri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Uygulama üzerinden sipariş verdiysen, uygulamayı yüklerken konum izni vermiş olabilirsin.
yok hocam aradım uygulama falan değil ve bunu yapan yer öyle ahım şahım bir yer değil mahallesi arasında bir dükkan

ScriptEvin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Daha çok Reis Döner, Paşa Döner bu tarz fast food yerlerinde karşılaştım bu olayla hocam. İlk defa istediğim yerden siparişi geçtikten sonra adres söyliyeyim dedim gerek yok adresiniz numarada kayıtlı dediler.
Sizinde mi başınıza geldi?