Sitenin Satışı Durdurulmuştur. Kendim kullanmaya devam edeceğim.

Güncelleme 19,01,2019
----------------------------
Sitenin trafiği iki aydır 8k civarında seyretmektedir.
Pinterest takipçisi 21k dan 35k ya çıkmıştır. (takibe takip yapılmamıştır)
Onesignal abonesi 3k dan 4,4k ya çıkmıştır.
Fiyatta indirime gidilmiştir. Son fiyat 15.000 TL'dir.

Site Adı: Whatsapp Üzerinden Gönderilecektir. Özel mesaj gönderip göndermeme hakkımı saklı tutarım.
Site için istenen fiyat: 20.000 TL
Sitenin aylık getirisi: 3 yıllık ortalaması 450 TL'dir. Kışın 1.500-2.000 TL aylık getiri vardır.
Sitenin açılış tarihi: 2015
Kategori, sitenin içeriği nedir: Kadın (Kendin Yap, Örgü, Oya Modelleri, Hobi, Nasıl Yapılır vs.)
Günlük hit sayısı: Yazın 1000-1500, Kışın 4k-6k, Kasım 2018 ayı içinde ortalama 5k civarında seyrediyor. İlgilenildiğinde daha da yükseliyor. (Face reklamları ile kışın 15k'yı gördüm.)
Ziyaretçi kaynağı: %44 Google %37 Sosyal Medya, %18 Direkt
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: Domain 3 yaşında
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içeriği satılıktır, sınırlama yoktur. AdSense hesabı satılık değildir. Açılan tüm sosyal ağ hesapları ile birlikte devredilecektir. Facebook 34k, Pinterest 21k takipçisi vardır. Pinterest'ten her gün 100-150 arası yeni takipçi gelmektedir. Pinterest hesabı bir Hintli Seo uzmanından yararlanılarak tamamıyla kendi algoritmasına uyumlu hale getirilmiştir. Yani optimizasyonu yapılmıştır.
Hosting dahil midir: Hayır
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Altyapı Wordpress, Lisanslı Tema (Themeforest'tan alınma). Aynı temayla devam edilirse süresiz güncelleme desteği verilecektir.
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Sınırsız
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok

Arkadaşlar sitemi 3 yıl önce bir başkasından aldım. 3 yıl içinde fazla da üstüne düşmeme rağmen buralara kadar getirdim.

Her sene trafik ve adsense kazancında 100%'e yakın artış oluyor.

Yazıların yarısına yakınını ben Seo'ya uyumlu olarak ben yazım. Hepsi özgündür. Yaklaşık 2400 civarı içeriği var. Kendi yazdığım makalelerden bazıları semantik olarak yazıldığı için aramalarda ilk ya da ikinci sırada çıkıyor. Ben günde ortalama 2-3 içerik girebiliyorum. Çünkü başka projelerim de var. Siz daha fazla girer ve vereceğim taktikleri uygularsanız daha da fazla kazanırsınız. Kasım 2018 ayı geliri şu an için tahmini 637 TL'dir.

Domain Eylül 2021'e kadar uzatılmıştır. Yani 3 yıl domain için para ödemeyeceksiniz. İçinde ücretli eklentiler bulunmaktadır. Hepsinin ücretleri ödenip lisansları alınmıştır. Lisanslı eklentiler: WP Fastest Cache ve NextScripts: SNAP Pro.

Sitenin iç SEO optimizasyonu yapılmıştır. Beğendiğim çalışma olduğunda dış SEO çalışmaları da yaptırıyordum. Sanırım son 1-1,5 yıldır dış SEO'su ile ilgilenemedim. Gerçi içerikler ve sosyal ağlardan trafik geliyor ama iyi bir dış SEO ile bulunduğu sektörün aranan siteleri arasına girebilir.

Face sayfa etkileşimleri gayet iyi seviyededir. Son zamanlarda pinterest üzerine yoğunlaştım ve oradan da iyi trafik gelmektedir.

One Signal eklentisi kuruludur ve abone sayısı 3000'e yaklaşmıştır.

Şu ana kadar site içerisine 1 tane tanıtım yazısı alınmıştır. Onun haricinde tanıtım alınmamıştır.

Siteyi diğer projelerime kaynak gerekiyor. Onun için satıyorum.

Lütfen ciddi alıcılar benimle iletişime geçerse sevinirim.

Whatsapp: 05368252708

Alexa Sıralaması:
https://prnt.sc/lk8i7d

Goggle Analytic Son 6 Ay:
https://prnt.sc/lk8iky

Adsense Yıllık Kazanç Tablosu:
https://prnt.sc/lk8j8o