Askerlik yaparken bende çok sövdüm. Kolumu bacağımı kırsam kurtulsam diye çok kafamda planlar yaptım. Ama şimdi askerliği tam olarak yaptığım için çok mutluyum. Hepimiz birer bireyiz. Hayatımız para kazanıp geçinmekle geçiyor. Demek istediğimiz bu vatana millete yapabileceğimiz tek hizmet askerlik. Bunuda yapmak lazım.

Ne babayiğitler var askere gidebilmek için 40-50 kilo veren. Ne madamlar var çürük alabilmek için 40-50 kilo alıp rapordan sonra kiloyu veren.

Ben 2003 yılında Askerliğimi Şırnak'ta komando olarak yaptım. Günlerce yürüdüğüm oldu sırtımdı 40 kg yük elimde tüfek ile. Çok aç kaldım çok üşüdüm çok uykusuz kaldım. O gün ben sizin için oralarda bu eziyeti çektim. Bugün dalavere ile askerden kaçanlara hakkım helal değildir. Hayatsa bizimkide hayattı 20 yaşında delikanlıydık. Askerde ömrümden ömür gitti ama helali hoş olsun bu vatana.

Sanırım bu işleri baya gevşetmişler. Bizim zamanımızda komando okulunda bir çok obez vardı. Bende kiloluydum 100 civarıydım. 2 Ayda çakı gibi olduk hepimiz. Kilo sorunu olanlar askere gitsin çok güzel kilo veriyorsun.

(sözlerim konu sahibi arkadaşa değildir)