zefirigrizan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ihtiyacınız olan ekipmanlar nelerdir?
Hangi şehirdesiniz ve çekimler hangi şehirde yapılacak?
Ekip var mı? Oyuncular tamam mı?
Sinopsis’i bana gönderme imkanınız var mı?
Planladığınız çekim süresi nedir?
Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım..

Merhabalar, ilginiz için çok çok teşekkür ederim. En az iki kameraya, lenslere, ışık ve ses tertibatına ihtiyacım var. Kısacası ekipman adına hiçbir şeyim yok. İki üç oyuncu bir araya gelip kiralama yoluna gidebilecek kadar maddi imkana dahi sahip değiliz. Ekip ve oyuncu eksiği yok.

Açıkçası sinopsisin nasıl yazıldığını bilmiyorum. Bize biraz farklı öğretiyorlar. Olay dizisi, aksiyon gelişimi, kişileştirme gibi bilgilerin yer aldığı dramaturgi raporu gönderebilirim.

Üç asal temam, üç asal önermem ve mesajım var. Toplumsal gerçekçi konulardan çok bireyin psikolojisine odaklanmak istiyorum. İki kısa/orta (ortalama 40 dakika), bir uzun metraj. İstanbul, Antalya ya da Isparta'da bir de belki Ankara'da ekipman sağlayacak kişinin de rahat olması açısından çekebilirim. Bu şehirlerde uzun süre kalabilme imkanım var oyuncularla beraber.

Oyunculuk ve yönetmenlik adına deneysel bir yaklaşımla senaryo üzerinden değil bir kanava üzerinden gitmeyi planlıyorum. Dolayısıyla net bir çekim süresi veremiyorum. Yaz mevsimi içinde; ek olarak birkaç sahneyi de önümüzdeki yılın sömestr döneminde çekmeyi planlıyorum.