Bak şimdi Türk düşmanlığı dediğin zaman orada bir duracaksın sakın ha ben ne andımızda okunan Ne mutlu türküm diyen kelimeden rahatasız olurum nede türklüğümü bir terör örgütünün adına koyanlardan olurum.
Bu cumhuriyet tarihinde toplasan 3 5 siyasetciye saygım vardır onlardan biriside Sayın Erbakandır. Türk düşmanı olsam soy isminde türk kelimesi geçen adamı profil resmi yapmam.
Konuya gelecek olursak okursun okumazsın senin bileceğin iştir.
Erbakan leopar tanklarının baş mühendisidir aksini kimse idda edemez.
Leopar tanklarının motorlarındaki yanma odalarını kendisi tasarlamıştır aksini kimse idda edemez.
Erbakanın bu tankla ilgili benim bildiğim bir patenti yoktur varsada devlet sırrı statüsünde olamaz olsaydı sizin bilmemeniz gerekirdi siz biliyor iseniz ve devlet sırrı ise siz türk ceza kanuna göre suç işliyorsunuz. bir karar verin suçmu işliyorsunuz bilmediğiniz bir olayın peşinden tutulmuş gidiyormusunuz.
Ben son sözümü yine büyük harflerle tekrarlıyorum. EĞER ERBAKANIN BİR PATENTİ VARSA BUNU BİLMİYORDUM PATENTİNİ VEYA PATENTİ OLDUĞUNUN BİR KANITINI BURAYA KOYUN BİLMEDİĞİM BİR ŞEYİ ÖĞRENDİĞİM İÇİN SİZE TEŞEKKÜR EDEYİN.
LÜTFEN DEVLET SIRRI İSE SİZ NİYE BİLİYORSUNUZ BUNUDA BİR ZAHMET AÇIKALAYIN.
türk ceza kanunu diyorsun ama leopard tankı alman malı
hocam çatışma lütfen kendinle. dahası araştır diyorum araştırmadan konuşmayalım

araştırınca zaten sende bu yazdıklarıma ulaşacaksın
ben erbakan tankın çizimini yaptı çizimi ona ait hic bir zaman yazmadim demedim ama siz onu bile ben yazdım dediniz. buda türk ceza kanununda iftiradır.
sabah araştırın lütfen insan yanlış bilebilir mesela sizin v1 roketi almanyadan ilham alındı uzay roketleri boyle yapıldı dediniz
ben ise hayır alman ilhamı değil direk füzeyi üreten alman mühendis savaşta almanya yenilince amerikaya iltica etti ve abd direk uzay roket projesinin başina bu adamı geçirdiler dedim.
ikisi ayni şey mi hayır
lütfen konuları çarpıtmayalım kısa bir detay daha yazayım umarım artık yanlış anlamazsınız leopard tankı üretildi motoru takıldı çalıştı ama gel gelelim motor arızası bir türlü çözülmedi randıman sağlanamadı ve erbakanı gel motorun baş mühendisi ol diye laf olsun diye seçmediler. adamın çalışmaları başarıları olmasa bu konuda haberdar olmasalar koca projenin başına geçirirler mi. ?