fikirdanis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tankın kendisinin çizimi erbakandadir yazımı nerede okudunuz valla o kelimeden sonra inan okumadim hocam bence uykunuz geldi biraz karıştırıyorsunuz

her kelimemde tankın motoru yazdım siz inanmadıkça detay ve kaynak yazdim lütfen önce gerçekten biyografisini okuyun hocam sonra daha fazla bilgi veririm size ama türk düşmanlığı yapmayacaksanız çünkü konuyu iyice oraya çekeceksiniz diye korkuyorum açıkçası
Bak şimdi Türk düşmanlığı dediğin zaman orada bir duracaksın sakın ha ben ne andımızda okunan Ne mutlu türküm diyen kelimeden rahatasız olurum nede türklüğümü bir terör örgütünün adına koyanlardan olurum.

Bu cumhuriyet tarihinde toplasan 3 5 siyasetciye saygım vardır onlardan biriside Sayın Erbakandır. Türk düşmanı olsam soy isminde türk kelimesi geçen adamı profil resmi yapmam.

Konuya gelecek olursak okursun okumazsın senin bileceğin iştir.

Erbakan leopar tanklarının baş mühendisidir aksini kimse idda edemez.
Leopar tanklarının motorlarındaki yanma odalarını kendisi tasarlamıştır aksini kimse idda edemez.

Erbakanın bu tankla ilgili benim bildiğim bir patenti yoktur varsada devlet sırrı statüsünde olamaz olsaydı sizin bilmemeniz gerekirdi siz biliyor iseniz ve devlet sırrı ise siz türk ceza kanuna göre suç işliyorsunuz. bir karar verin suçmu işliyorsunuz bilmediğiniz bir olayın peşinden tutulmuş gidiyormusunuz.

Ben son sözümü yine büyük harflerle tekrarlıyorum. EĞER ERBAKANIN BİR PATENTİ VARSA BUNU BİLMİYORDUM PATENTİNİ VEYA PATENTİ OLDUĞUNUN BİR KANITINI BURAYA KOYUN BİLMEDİĞİM BİR ŞEYİ ÖĞRENDİĞİM İÇİN SİZE TEŞEKKÜR EDEYİN.

LÜTFEN DEVLET SIRRI İSE SİZ NİYE BİLİYORSUNUZ BUNUDA BİR ZAHMET AÇIKALAYIN.