Ben bir şey demedim hocam patenti erbakanda diye siz söylediniz dedinizki tankın motoru ve tankının kendisinin çizimi erbakana aittir bende size sordum kanıtlayabilirmisiniz ? devlet sırrı dediniz şimdide aynısını söylüyorsunuz tank bir silahtir gizli bilgidir tamam buna bir şey demiyorum bu bilgiyi nasıl elde ettiniz madem DEVLET SIRRI İSE dediğimde cevap veremiyorsunuz eğer devlet sırrı ise siz şuan ana yasanın en az 6 maddesine muhalefet ediyorsunuz bununda cezası duruma göre 25 yıla kadar çıkmakta.,
Siz ısrarla devlet sırrı dediniz ve israrla bunu erbakan cizdi dediniz ispatlayın dediğimde devlet sırrı zırhına bürünüyorsunuz o zamanda suç işliyorsunuz.
Neyse siz haklısınız uzatmayalım evet Sayın Rahmetli Erbakan Leopar tanklarının baş mühendisidir bunu inkar etmem edemem doğru çünkü ve yine evet baştan sonra her şeyini motorunu ve tankın geri kalanını kendisi tasarlamıştır ama bu bir sırdır.
tankın kendisinin çizimi erbakandadir yazımı nerede okudunuz

valla o kelimeden sonra inan okumadim hocam bence uykunuz geldi biraz karıştırıyorsunuz
her kelimemde tankın motoru yazdım siz inanmadıkça detay ve kaynak yazdim lütfen önce gerçekten biyografisini okuyun hocam sonra daha fazla bilgi veririm size ama türk düşmanlığı yapmayacaksanız çünkü konuyu iyice oraya çekeceksiniz diye korkuyorum açıkçası