Merhabalar, 19 yaşında bir öğrenci olarak 2019'da ilk şirketimi kurmayı planlıyorum. Pazarlama Ajansı olarak çalışacağız ama benim bazı konularda eksiğim var. Teknik iş konusunda sıkıntım yok ama şirket yönetimi olsun, muhasebe yönetimi, çalışanları yönetme gibi konularda bilgim 0. Bu konularda bilgi nerden edinebilirim. Bana önerebileceğiniz kitap ya da kaynak varsa paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler
Öncelikle bilmen gerekenleri söyleyeyim.
Fazla çalışanın olması işin iyi gittiği anlamına gelmez. KEsinlikle ve kesinlikle kendine yetebilmelisin. İş durumuna göre büyümeyi hedefle. Büyüyüm iş gelir deme kesinlikle. Tecrübeyle sabit. Sormak istediğin birşey olursa yardımcı olayım.
Merhabalar, 19 yaşında bir öğrenci olarak 2019'da ilk şirketimi kurmayı planlıyorum. Pazarlama Ajansı olarak çalışacağız ama benim bazı konularda eksiğim var. Teknik iş konusunda sıkıntım yok ama şirket yönetimi olsun, muhasebe yönetimi, çalışanları yönetme gibi konularda bilgim 0. Bu konularda bilgi nerden edinebilirim. Bana önerebileceğiniz kitap ya da kaynak varsa paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler
Bunların dışında 5 kuruş harcama yapmadan şirketi dahi kurmadan doğru kosgebe git. Oradan yardım talep et seni yönlendirecekler. Geri ödemesiz teşvikleri mutlaka al.