Rahmetli hoca efendi leopar tankının yanma odasını tasarlamıştır bunu inkar edemem. Bil belge olsa paylaşırdım bilinen bu bundan fazlası olmadığı için bir şey yapamam.
Devlet sırrı diyorsunuz ama bu ülkenin kozmik odasına girilmiş ne devlet sırrı devlet sırrı arıyorsanız bir hiç bulursunuz ve hiç bir bilginiz olmaz bu konuda çünkü sırdır ben bunu biliyorum ama kanıtlayamam bu devlet sırrı diyorsanız bundan şüphe etmesi gereken ilk olarak siz olmalısınız. Bu aynı şuna benziyor 2023 yılında türkiye özgür olacak niye lozandaki gizli maddeler bla bla bla madem gizli madde var sen nereden biliyorsun

gibi.
Kıyılar için sadece ingiltereyi baz almıştım navigasyon sistemi olmayan yüksek tahrip gücüne sahip kör kurşunlardı.
hocam erbakan 1950 lerde bu tankın hem benzin hem mazot ile çalışmasını sağlayan ve yolda bırakmayan yanma odası ve diğer parçalarını tasarladı 70 sene öncesinden bahsediyoruz

bilgisayar internet yoktu o zamanlar bilmem farkında mısınız kağıt üzerinde birşeyler vardır ve saklanıyordur bilemeyiz haliyle.kâğıt bilgisayar ortamında görememek çok doğal değil mi?
ve f35 in tasarım ve kilit tüm bilgileri ise hackerler tarafından çalındı o nedenle f35 olayını yazdim çünkü yeni bir silah ve herşeyin bilgisayar ortamında saklandığı proje ile 70 sene önceki sır ayni şey değil

umarım anlatabilmişimdir.
en basitinden Q klavye tasarımı patentlidir icat eden sholes patenti aldi remingtona sattı ve hala üretilen her Q klavyeden patent parasıni alıyorlar. bunu çoğu insan bilmez ama durum böyle . yani çoğu şey lanse edilmez devlet sırlarında ise bilmediğimiz çok şey olması doğaldır