Öncelikle detaylı yanıtın için teşekkür ederim dostum. Ben şimdiye kadar hep satış işlerindeydim. Teknoloji marketlerde. Son 5 yıldır da müteahhit firmada hem satış hem de takip işleri yaptım. Bu dönemde de e-ticaret girişimim oldu.
kilifmerkezi.com domaini ile aksesuar satışı yaptım. A dan Z ye her detayıyla tek başıma ilgilenerek. Ürün fotoğraflamasından fatura kesip kargo teslimine kadar. İnternet sektörünü seviyorum ama reelde de bir iş yerim olsun istiyorum. Şimdiye kadar kendi iş yerim hiç olmadığı için ne iş yaparsam yapayım hevesli yaparım gibi geliyor ama dediğin gibi uzun vadede de beni mutlu etmeyen bir iş olabilir.
Son cümleniz de çok doğru önce benim bahsetmem lazımdı

Konuya bir kaç ekleme yapmam lazım sanırım.
Merhaba dostum, bahsettiğin iş gayet mantıklı görünüyor. Notlarıma ekliyorum bunu da. Bir araştırmasını yapayım. İkamet İzmir bu arada.
E-ticaret işiyle uğraşmıştım daha önce. Yani maaşlı çalışırken bir yandan da o işi yürüttüm. Gıda işi de çok kafama yatıyor. Yani ufak bir cafe hiç de fena olmaz. Elimden gelir tost sandviç işleri
Rica ederim hocam şimdiden hayırlı olsun ve kolay gelsin inşallah bir işe yarar fikrimiz veya inşallah girdiğiniz işte tam istediğiniz yer ve zamanlara ulaşırsınız. Bunun yanı sıra web işi ile ilgilendiğimizden ne tür zorluklar biliyoruz o yüzden yazmadık önermedik bileki zaten az cok bilgili olduğunuzu o tarz konularda anlamış olduk.Fakat genede web işi ile ilgili bir firma ile çalışmak ister iseniz yardımlara her zaman kazandır ve kazan mantığımız yani hem kazanıp hemde işi getirene kazandırma mantığı ile düşünüp hareket etmekteeyiz.
İyi Akşamlar Diler
Saygılarımızla
Yerel Teknoloji