Aynı yolda yürümüş birisi olarak cevap vermek istedim..
Üniversiteyi kazandığım günden mezun olduğum güne kadar r10'un ekmeğini yedim. Nasıl?

Makaleler yazdım editörlük yaptım mesaili şekilde çalıştım bazı işlerde. Gece editörlüğü yaptım, sınav haftaları işverenden izin istedim anlayışlı olanlar ile devam ettim olmayanlar ile çalışmayı durdurdum.
Harçlığımı sigara paramı vs çıkarıyordum. Sonra editörlük nereye kadar dedim ekip kuramadım kendime. Site aldım biriktirdiğim para ile. Siteye yöneldim sonra site açtım sonra yine site derken adsenseden kazanmaya başladım site al-yap sat ile gelir sağlıyordum. Okulun son senelerine gelince - BURASI ÖNEMLİ - mezun olunca editölük yapıp sigara parası mı çıkartacam dedim ve kendi mesleğime yöneldim. Grafikerlik.

Bu sırada...
Editörlük yapıyordum, site işletiyordum, part-time grafiker olarak çalışıyordm, html css öğreniyordum bir yandan diğer yandan 3D olarak bitirme tezimi hazırlıyordum.
Aç kaldım mı? Sonuna kadar. Yedim mi? Çatlayana kadar.

Bilgisayarı bizler zaman geçirme aracı olarak kullanmadığımız için aç kalmayız. Ekmeği byte'larda çıkartırız

Neye ilginiz var ise, neyle zaman geçirmek hoşunuza gidiyorsa o alana yönelin. Başarı ve para sizi illaki bulur.