Ben bu tarz konularda biraz sıkıntı yaşıyorum. Mesela benim yeteneklerim bellidir, kendimi iyi bir internet satışçısı olarak tanımlayabilirim. Yeteneklerim belirli ölçülerde, yapabileceklerimi de en iyi ben biliyorum. Burada size sosyal medya paneli alın, bilmemne yapın diyenler olacaktır ama bu iş hiç size göre olmayabilir. ( aksine tam size göre de olabilir )

Benim görüşüm, siz bu güne kadar hangi yollardan para kazandınız?
Yapabildiğiniz işler ve 30.000 liraya neler yapabileceğinizi düşünürseniz zaten az çok sonuç ortaya çıkacaktır.
30.000 lira internet sektöründe bir iş yapmak için muazzam tutar, reelde bir iş için yetersiz ve bir sürü prosedürle uğraşırsınız.

Ben ilk tanıtım yazımı borç 250 tl alıp satmıştım. Siteyi 250 TL'ye aldım, tanıtım sattım sonra kazandığım parayla ağıma yeni bir site kattım. Yine kazandım, bir başka site aldım. Derken öğrencilik hayatımı rahat geçirdim.
Yıllar geçti backlink.com.tr serüvenim başladı. Bu iş beni çok yormuyor ve eleman alıp rahatlıkla çalıştırabiliyor, işi öğretebiliyorum.

Sizi yormayacak, yapmaktan keyif alacağınız işlere yönelin. Para kazanacağınız bir iş sizi mutlu etmeyebilir ve uzun vadede büyük bir mutsuzluk yaratabilir.

Bence önce siz bahsedin, nelerden iyi anlarsınız?